USD
3,8685
EURO
4,5492
ALTIN
156,2140

Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum

Galatasaray’da, sezona fırtına gibi başlayan Bruma yönetimin sözleşme uzatma teklifini reddetti.

Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum

Galatasaray’da, sezona fırtına gibi başlayan Bruma yönetimin sözleşme uzatma teklifini reddetti.

FACEBOOK YORUMLARI

YORUMLAR






    80 YORUM

    • bekir 24 Şubat 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberi için teşekkürler.

      Cevapla

    • bilal 26 Şubat 2017

      Balıkesir yazıyorum Balıkesir merkezden ben bilal. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-02-2017 00:24:30

      Cevapla

    • Mehmet Ali 26 Şubat 2017

      turkiyehaberi Selam siten süper ötesi çok güzel, saolun

      Cevapla

    • Ahmet 26 Şubat 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberi için teşekkürler.

      Cevapla

    • feyza 26 Şubat 2017

      Rize yazıyorum Rize merkezden ben feyza. merhaba arkadaşlar web siten inanki hayran bıraktı, sağolun 26-02-2017 20:13:28

      Cevapla

    • orhan 27 Şubat 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum güncel haber için saolun

      Cevapla

    • ömer 28 Şubat 2017

      Kocaeli yazıyorum Kocaeli merkezden ben ömer. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha çok iyi, face de paylaştım 28-02-2017 06:55:33

      Cevapla

    • halit 28 Şubat 2017

      Uğur Akdemir Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum selamun aleyküm bu web sitesi valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

      Cevapla

    • gökmen 11 Mart 2017

      turkiyehaberi ekibi siz birtanesiniz

      Cevapla

    • kral oyun 12 Mart 2017

      haberler Selam herkese siten süper ötesi dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

      Cevapla

    • gazete 12 Mart 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Manisa merkezden ben gazete. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 12-03-2017 07:34:31.

      Cevapla

    • şafak 19 Mart 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • velid 25 Mart 2017

      Uğur Akdemir selam arkadaşlar bu web sitesi cidden güzel, facebookta paylaştım

      Cevapla

    • kuzey 4 Nisan 2017

      Bayburt yazıyorum Bayburt merkezden ben kuzey. Merhaba siten harbiden güzel, tebrikler 04-04-2017 03:53:38

      Cevapla

    • kraloyun 16 Nisan 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum güncel haber için saolun

      Cevapla

    • haberoku 19 Nisan 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • hakan 22 Nisan 2017

      Uğur Akdemir selamun aleyküm siteniz inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

      Cevapla

    • oyuncu 27 Nisan 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Bursa merkezden ben oyuncu. Selam paylaşımın harbiden iyi, teraziye tıkladım 27-04-2017 14:13:25.

      Cevapla

    • lale 27 Nisan 2017

      Sakarya yazıyorum Sakarya merkezden ben lale. Selam herkese siten ciddiyim hayran bıraktı, tebrikler 27-04-2017 20:35:35

      Cevapla

    • fatih 30 Nisan 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberi için teşekkürler.

      Cevapla

    • apkci 3 Mayıs 2017

      Uğur Akdemir Merhaba sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun

      Cevapla

    • TürkiyeHaberleri 5 Mayıs 2017

      Tokat merkezden ben TürkiyeHaberleri. merhaba arkadaşlar sayfa harbiden iyi, teraziye tıkladım 05-05-2017 13:04:46

      Cevapla

    • Ahmet 5 Mayıs 2017

      Uğur Akdemir Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Merhabalar sayfa ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

      Cevapla

    • hileci 8 Mayıs 2017

      Denizli yazıyorum Denizli merkezden ben hileci. Merhabalar paylaşım vallaha çok güzel, teraziye tıkladım 08-05-2017 17:58:03

      Cevapla

    • gürkan 8 Mayıs 2017

      İstanbul yazıyorum İstanbul merkezden ben gürkan. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 08-05-2017 17:58:19

      Cevapla

    • apkci 10 Mayıs 2017

      Uğur Akdemir Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Selamlar web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

      Cevapla

    • apkci 12 Mayıs 2017

      turkiyehaberi Merhaba herkese web siten inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım

      Cevapla

    • fettah 14 Mayıs 2017

      turkiyehaberi Slm paylaşımınız inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

      Cevapla

    • lale 15 Mayıs 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Yozgat merkezden ben lale. Selam sayfanız inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım 15-05-2017 15:36:55.

      Cevapla

    • halit 18 Mayıs 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Muş merkezden ben halit. Merhaba herkese paylaşım gerçekten güzel, sağolun 18-05-2017 01:36:58.

      Cevapla

    • velid 1 Haziran 2017

      turkiyehaberi ekibi siz birtanesiniz

      Cevapla

    • şafak 3 Haziran 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Ardahan sevgilerle

      Cevapla

    • oyunlar1 6 Haziran 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum güncel haber için saolun

      Cevapla

    • kuzey 12 Haziran 2017

      haberler Merhaba herkese sayfa inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

      Cevapla

    • haberler 12 Haziran 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Sinop merkezden ben haberler. selamun aleyküm sayfanız ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 12-06-2017 08:38:12.

      Cevapla

    • Mehmet Ali 18 Haziran 2017

      Iğdır merkezden ben Mehmet Ali. Merhabalar sayfa inan ki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-06-2017 06:31:58

      Cevapla

    • ali 22 Haziran 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Tunceli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar web siten cidden çok güzel, teraziye tıkladım 22-06-2017 16:33:08.

      Cevapla

    • haberoku 23 Haziran 2017

      Aydın merkezden ben haberoku. Selamlar sayfan vallaha hayran edici, tebrikler 23-06-2017 07:39:23

      Cevapla

    • kuzey 1 Temmuz 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • velid 2 Temmuz 2017

      turkiyehaberi Selam bu web sitesi gerçekten çok güzel, sağolun

      Cevapla

    • oyun oyna 9 Temmuz 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini pazar gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • lalaker 10 Temmuz 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • fatih 12 Temmuz 2017

      haberler Merhabalar paylaşımın yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

      Cevapla

    • haber 31 Temmuz 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Muğla merkezden ben haber. selamun aleyküm sayfan süper ötesi çok iyi, teraziye tıkladım 31-07-2017 13:20:43.

      Cevapla

    • bülent 10 Ağustos 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini perşembe gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • travian 15 Ağustos 2017

      Çorum yazıyorum Çorum merkezden ben travian. Merhabalar siteniz vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 15-08-2017 20:07:23

      Cevapla

    • eşref 16 Ağustos 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini çarşamba gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • fettah 18 Ağustos 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini cuma gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • orkun 21 Ağustos 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • oyuncu 23 Ağustos 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini çarşamba gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • gökmen 28 Ağustos 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini pazar gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • bekir 1 Eylül 2017

      turkiyehaberi Merhaba herkese siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

      Cevapla

    • kral oyun 9 Eylül 2017

      turkiyehaberi Mrb paylaşımın ciddiyim mükemmel, saolun

      Cevapla

    • gürkan 9 Eylül 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Erzurum merkezden ben gürkan. Merhaba herkese web siten süper ötesi hayran edici, sağolun 09-09-2017 13:51:26.

      Cevapla

    • bülent 14 Eylül 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Afyon sevgilerle

      Cevapla

    • Mehmet Ali 24 Eylül 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Bursa sevgilerle

      Cevapla

    • lale 26 Eylül 2017

      Uğur Akdemir Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

      Cevapla

    • göktürk 11 Ekim 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini çarşamba gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • Mehmet Ali 13 Ekim 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • bekir 18 Ekim 2017

      turkiyehaberi Slm sayfan inanki hoşuma gitti, teşekkürler

      Cevapla

    • gökmen 18 Ekim 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum güncel haber için saolun

      Cevapla

    • bekir 20 Ekim 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini cuma gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • oyun oyna 22 Ekim 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Bartın merkezden ben oyun oyna. Mrb paylaşımınız yeminle çok iyi, teşekkürler 22-10-2017 06:37:06.

      Cevapla

    • kuzey 23 Ekim 2017

      haberler Selamlar web siten yeminle güzel, facebookta paylaştım

      Cevapla

    • kasım 24 Ekim 2017

      haberler Slm web siteniz vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım

      Cevapla

    • hakan 2 Kasım 2017

      Uğur Akdemir Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Selam herkese paylaşımın harbiden iyi, facebookta paylaştım

      Cevapla

    • hile indir 2 Kasım 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Spor Karaman merkezden ben hile indir. Selam herkese siten süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 02-11-2017 14:51:45.

      Cevapla

    • gökmen 12 Kasım 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Bayburt sevgilerle

      Cevapla

    • oyunlar1 18 Kasım 2017

      Malatya yazıyorum Malatya merkezden ben oyunlar1. selam arkadaşlar sayfan cidden çok güzel, saolun 18-11-2017 09:10:52

      Cevapla

    • oyunlar 21 Kasım 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberi için teşekkürler.

      Cevapla

    • eşref 24 Kasım 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini cuma gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • fettah 25 Kasım 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • hileci 27 Kasım 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberini pazartesi gününde ilk bu siteden okudum.

      Cevapla

    • Eliz Yılmaz 29 Kasım 2017

      Burdur yazıyorum Burdur merkezden ben Eliz Yılmaz. Merhabalar bu web sitesi harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım 29-11-2017 00:49:41

      Cevapla

    • feyza 29 Kasım 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum ve Uğur Akdemir çok teşekkürler

      Cevapla

    • eşref 4 Aralık 2017

      Karabük yazıyorum Karabük merkezden ben eşref. Merhaba sayfanız vallaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 04-12-2017 08:40:54

      Cevapla

    • apkci 5 Aralık 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Nevşehir sevgilerle

      Cevapla

    • haberoku 7 Aralık 2017

      Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum haberi için teşekkürler.

      Cevapla

    • şafak 9 Aralık 2017

      Uğur Akdemir Bruma: Sözleşme uzatmayı düşünmüyorum Selamlar siteniz vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

      Cevapla

    • haberoku 12 Aralık 2017

      Uğur Akdemir Selam web sitesi valla mükemmel, saolun

      Cevapla

haberler,haber,trthaber,sondakika