Gençlik Meclisi’nde 23 Nisan Coşkusu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Mecliste çocuklar isteklerini dile getirirken Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar çocukların taleplerini dinledi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda bayram coşkusu yaşandı. Gençlik Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında geleneksel koltuk devri yapıldı. Meclis Başkanlık koltuğunu devralan 8 yaşındaki Berkant Samet Göktaş günün anlam ve önemini içeren açılış konuşmasını yaptı. Konuşma esnasında heyecanına hakim olamayan Berkant “Yaşasın 23 Nisan” diye bağırdı.

23 Nisan Dünya Çocukları’nın Bayramı

Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm dünyadaki çocuklar için önemli olduğunu ifade ederek “23 Nisan tüm dünyada çocuklar için önemli bir bayram. Bağımsızlığı ve milletin egemenliğini daim kılan ve bu önemli günü çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla ve minnetle anıyorum” dedi.

- Türkiye Haberi, Haberler bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10052023/genclik-meclisinde-23-nisan-coskusu