Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Öğrencileri “Birlikte Farkındayız” dedi

Dr. Öğretim Üyesi Faruk Salih Şeker’in organize ettiği “Farkında mısınız?” etkinliklerin 3.sü olan “Birlikte Farkındayız! Farkında mısınız? “ etkinliğinde Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği 4. Sınıf öğrencileri ile Engelsiz Yaşam ve Uygulama Merkezi  öğretmenleri, öğrencileri ve ebeveynleri ile gerçekleşti.

“Birlikte Farkındayız! Farkında mısınız? ” etkinliği ile öğretmen adayları Down Sendromlu öğrencilerle geleceğe bir fidan dikti. Fidan dikiminin ardından canlı müzik eşliğinde çocuklarla dans edilip oyun havası eşliğinde eğlendiler. Çeşitli oyun ve etkinliklerle hem öğrencilerle hem de ebeveynleri ile eğlenip öğrenmeye devam ettiler. Ayrıca Engelsiz Yaşam ve Uygulama Merkezi için günün anısına köklerini öğretmen adaylarının ve ailelerinin oluşturduğu, dallarını da Engelsiz Yaşam ve Uygulama Merkezi öğrencilerinin oluşturduğu el baskılı ağaç hediye edildi.

Etkinlik ekibi olan ve etkinliğin gerçekleşmesinde emeği gecen öğretmen adayları; Ali Berke Sağır, Candan Heybeci, Ebru Dağdeviren, Ecem Özçinoğlu, Fatih Aydın, Nisa Öztürk, Sena Büyükyazıcıoğlu, M. Zeki Kaya ve Zeynep Şen’e, Akademisyenler;  Dr. Öğretim Üyesi Faruk Salih Şeker ve Öğr. Gör. İrem Altan Aksu başta olmak üzere tüm destekçilere teşekkür ederiz.

- Türkiye Haberi, Haberler bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10062754/beden-egitimi-ve-spor-ogretmenligi-ogrencileri-birlikte-farkindayiz-dedi