Ümit Özdağ'ın gündeminde yine Bakan Soylu vardı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "15 Temmuz'da yarım bıraktıklarımızı tamamlayacağız" sözlerine göndermede bulunarak, "Neyi yarım bıraktınız? Elinde eğer bir suç varsa neden halen adım atarak harekete geçmiyorsun" diye sordu.

ANKARA - Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye’nin en büyük sorunu sığınmacı meselesi olduğunun altını çizerken, 7 milyon 730 bin kayıtlı yabancı yaşadığını ve kayıt dışı olanlarla birlikte rakamlar 10 milyonu geçtiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun basın toplantısında açıkladığı "15 Temmuz’da yarım bıraktıklarımızı tamamlayacağız" söylemlerinede göndermede bulunan Özdağ, "Buradan soruyoruz 15 Temmuz‘da neyi yarım bıraktınız? Devletin bütün imkânları Süleyman Soylu’nun elinde eğer bir suç varsa bu suça hazırlık yapan unsurlara karşı neden hala adım atarak harekete geçmiyorsunuz. Yoksa ekonomiyi kurtaramadık. Kurtarma ihtimalimiz de yok onun için bir seçim mühendisliği yaparak Haziran-Kasım 2015 arasında olduğu gibi kamuoyunu manipüleye yönelik bir sürece mi hazırlanıyorsunuz? Süleyman Soylu Türkiye’nin milli güvenliği için tehdit haline gelmiştir. Süleyman Soylu pimi çekilmiş bir el bombası gibidir. Yapmış olduğu açıklamalar Türkiye’nin güvenliğini sağlamaya yönelik değil aksine Türkiye’de politik istikrarı tahrip edici açıklamalardır.” diye konuştu.

- Türkiye Haberi, Siyaset bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10346324/umit-ozdagin-gundeminde-yine-bakan-soylu-vardi