İstanbul Büyükşehir'in bedava interneti tüm metrolarda

İstanbul'da ilk olarak M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’ndaki araçlarda hizmete alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ücretsiz Wi-Fi uygulaması, artık tüm kapalı istasyonlarda Mavi Bölge (Blue Zone) adı ile İstanbulluların kullanımına sunuldu. Ayrıca 192 metro aracına da kolay şarj için toplam 384 USB Portu konuldu.

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) kuruluşlarından Metro İstanbul’un istasyon ve araçlarında teknolojik dönüşüm devam ediyor.

Metro alanlarını kültür-sanat ve spor kavşakları haline getirme hedefiyle çalışan Metro İstanbul, bir yandan da yolcularının tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği çözümler sunarak bu bölgeleri yaşam alanlarına dönüştürme anlayışı ile çalışıyor.

Metrolardaki teknolojik dönüşümün bir ayağı olarak; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilen ücretsiz Wi-Fi uygulaması, 101 kapalı metro istasyonunda yolcuların kullanımına sunuldu.

İlk olarak M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı’ndaki araçlarda hizmete alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ücretsiz Wi-Fi uygulaması, artık tüm kapalı istasyonlarda Mavi Bölge (Blue Zone) adı ile İstanbulluların kullanımına sunulurken, İstanbulluların hizmetindeki 192 metro aracına da kolay şarj için toplam 384 USB Portu konuldu.

- Türkiye Haberi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10366709/istanbul-buyuksehirin-bedava-interneti-tum-metrolarda