Gazeteci Özden Demirci'ye "Basın Onur Ödülü"

Bölgemizin Başarılı Haber sitelerinden 7.GÜN HABER Gazetesi www.yedincigunhaber.com’un imtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Özden Demirci’ye ANİBAL Medyanın düzenlediği gecede “2022 Yılı Basın Onur Ödülü” verildi.

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ-
Bölge protokolü, kurum,kuruluşların başkan ve yöneticileriyle sanayici ve iş adamları, STK başkanlarının yoğun katılım ve ilgi gösterdiği gecede yapılan anket sonucu gruplarında ödüle laik görülen kişi ve kuruluşlara ödülleri verildi. Program arası verilen müzik dinletisi ile davetliler ödül gecesinin tadını çıkardı.

ÇİLER BOYLU SUNDU YORMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Gebzenin yetiştirdiği program sunucusu Efsa Organizasyaon yönetim kurulu başkanı Çiler Boylu'nun sunumu ile gerçekleşen programda bir konuşma yapan ANİBAL Medya yönetim kurulu başkanı Gazeteci İrfan Yormaz gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek geceye katılan ve destek veren, emeği geçen herkese teşekkür etti.

TEŞEKKÜRLER ANİBAL MEDYA

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde Anibal Medya tarafından gerçekleşen gecede 2022 Yılı Basın Onur Ödülünü Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Gazeteci Levent Altun ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Gazeteci İsa Turhan'dan alan bölgemizin en eski ve duayen gazetecilerinden Gazeteci yazar Özden Demirci yaptığı açıklamada “AnibalGazete ve Anibal Derginin 23 Mayıs Pazartesi günü Gebze Belediyesi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlediği 10. Geleneksel Kocaeli’nin Batıyakası En’leri ve 82. İl Marka Şehir Gebze
Vefa ve Başarı Ödülleri gecesinde merhum Gazeteci Ragıp Demirkol Anısına Bölgemizin Gelişimine, Kalkınmasına ve Tanıtımına sağladığımız katkılarımızdan ötürü “2022 Yılı Basın Onur Ödülü”yle beni onurlandıran Anibal Medya yönetim kurulu başkanı İrfan Yormaz ve ekibine “Teşekkür
ediyorum” dedi.

- Türkiye Haberi, Yaşam bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10387029/gazeteci-ozden-demirciye-basin-onur-odulu