Kılıçdaroğlu: Sakın reddetmeye kalkma! Belgeler elimizde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında ekonomik sorunlara ve yolsuzluğa dikkati çekti. Kılıçdaroğlu, "Bu akşam saat 22.00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" diyerek skandalı açıklayacağını söyledi.

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 22:00'de açıklama yapacağını belirtti.

"SAAT 22'DE SKANDALI AÇIKLAYACAĞIM"

Partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurtdışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartmak istiyorlar paravan yapı üzerinden. Birkaç yüz kişi ile sınırlı. İzin çıkarma peşindeler. O birkaç yüz kişilik kurtarma operasyonunda sen yoksun. Ben de 22.00'de sana skandalı açıklayayım sen de beni dinle" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Sakın reddetmeye kalkma, bütün belgeler elimizde" diye konuştu.

"Bizim iktidarımızda hiçbir fakir, fukaranın elektriği kesilmeyecek" diyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Hiç meraklanmayın motorları maviliklere süreceksiniz" dedi.

https://youtu.be/TdA7j_WicuY

Türkiye'nin ilk kez bir ekonomik krizle karşılaşmadığını anımsatan Kılıçdaroğlu, "Ben Türkiye Cumhuriyeti tarihinde dar gelirli gruplardan kaynak alıp bir avuç üst gelir grubuna kaynak aktaran ekonomik politikaya ilk kez tanık oluyorum. 84 milyon bir avuç kişiye çalışıyor. Aşağıda insanlar perişan. Pazara çıkamıyor, alışveriş yapamıyorlar. Siyasallaşmış yargıyla, mafyayla, mafyayla fotoğraf çektirenlerle, uyuşturucu baronlarıyla, bütün paramiliter yapılarla, beşli çetelerle, trollerle, yandaş medya ve onların beslemeleriyle ancak ve ancak biz kavga edebiliriz" diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ayrıca hafta sonu İstanbul Maltepe'de gerçekleştirilen parti mitinginde güvenli bir ortam sağladıkları için güvenlik güçlerine teşekkür etti.

- Türkiye Haberi, Siyaset bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10387181/kilicdaroglu-sakin-reddetmeye-kalkma-belgeler-elimizde