LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA SÜRPRİZ ZİYARET

Esenler Belediyesi, lösemiye karşı farkındalık oluşturmak ve lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek vermek amacıyla Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda bir etkinlik düzenledi. Sağlık İşleri Müdürlüğü düzenlediği etkinlik kapsamında ESEV Moral Timi ekipleri ve palyaçolar eşliğinde çocukları sokaklarında ziyaret etti. Keyifli anlar yaşayan çocuklar, şarkılara eşlik ederek dans ettiler. Güzel bir gün geçiren çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Geçirdiği keyifli vakitten sonra duygularını anlatan Mehmet Karaçam, “ Ben oyun ve top oynamayı çok seviyorum. Sizi burada görünce çok mutlu oldum. Hep yanımızda olun” dedi.

Esenler Belediyesi’nin yaşadıkları zorlu hastane süreçlerinde hep yanlarında olduğunu ve bunların onlara güç verdiğini söyleyen Mehmet’in annesi Esma Karaçam ise, “5 yıldır bu hastalıkla mücadele ediyoruz. Esenler Belediyesi her zaman yanımızdaydı. Bize destek oldular, yardımcı oldular. Araç istediğimizde hemen geldiler, maddi manevi hep yanımızdaydılar. Hatta 4 yıldır hep belediyenin araçlarıyla hastaneye gidip geldik. Allah sizden razı olsun ve siz de hep yanımızda olun” diye konuştu.

 

- Türkiye Haberi, Haberler bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10399673/losemili-cocuklara-surpriz-ziyaret