Başkan Güngör: “Genç ve Tecrübeli İş Birliğini Önemsiyoruz”

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası organizesinde düzenlenen ‘İş Dışı Buluşmalar’ programına katılan Başkan Güngör, “Şehrimizde genç ve tecrübeli iş insanlarının karşılıklı fikir alışverişi içerisinde olmasını, istişareler neticesinde ilerlemelerini çok önemsiyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası organizesinde üçüncüsü düzenlenen ‘İş Dışı Buluşmalar’ programına katıldı. Programda Başkan Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal ve Cihat Sezal, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, protokol üyeleri, iş insanları, STK temsilcileri ve girişimciler de yer aldı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

İş Dışı Buluşmalar programında konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Ticaret ve Sanayi Odamız tarafından üçüncüsü gerçekleştirilen İş Dışı Buluşmalar programı kapsamında bir araya geldik. Öncelikle programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimizde genç ve tecrübeli iş insanlarının karşılıklı fikir alışverişi içerisinde olmasını, istişareler neticesinde ilerlemelerini çok önemsiyoruz. Ticaret ve Sanayi Odamız da bu gibi programlarla genç girişimciler ile tecrübeli girişimcileri bir araya getirerek birlik ve beraberlik içerisinde faaliyetlerini sürdürmelerini sağlıyor. İnşallah yeni yatırım alanlarımızla birlikte girişimci kardeşlerimizin önlerini daha fazla açmaya gayret göstereceğiz. Programımızın şehrimiz ve hemşehrilerimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kulandı.

Üretimde ve İhracatta Daha İyi Noktalara Geleceğiz

Yaptığı konuşmada şehrin kalkınmasında gençlerin büyük rol oynayacağının altını çizen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal, “Kahramanmaraş’ımızın ekonomik ve sosyal alanda hak ettiği yerlere gelebilmesi adına genç kardeşlerimize yönelik sağlanan destekleri, tecrübeli iş insanlarıyla yapılan istişareleri ve bu buluşmaları çok değerli buluyorum. İnşallah gerek tecrübeli iş adamlarımız gerek yerel yöneticilerimiz gerekse de bizlerin desteğiyle genç girişimcilerimiz şehrimizde ciddi yatırımlara ve gelişmelere imza atacaklar. Kahramanmaraş’ın hem üretimde hem ihracatta hem de siyasette daha iyi noktalara geleceğine inancım tam” dedi.

- Türkiye Haberi, Haberler bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10430749/baskan-gungor-genc-ve-tecrubeli-is-birligini-onemsiyoruz