KTO yönetiminden 'Ankara' çıkarması

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Ankara'da bir dizi resmi temaslarda bulundu. Başkan Gülsoy, “Şehrimize, üyelerimize ve iş dünyasına katkı sağlamak amacıyla 2 gün boyunca Başkentimizde 10 ayrı kurumda bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Bakanlıklar ve kurumlara yeni atanan değerli hemşehrilerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak güncel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdik. AK Parti ve MHP Genel Başkan Yardımcılarımız, Bakan Yardımcılarımız ve Milletvekillerimizle şehrimize katkı sağlayacak projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Sektörlerde yaşanan sorunları, üyelerimizden gelen talepleri ilettiğimiz resmi ziyaretlerin fayda sağlayacağını düşünüyor, verimli sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Mehmet UZEL/ KAYSERİ İGFA-Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Mehmet Gülsoy, Hüseyin Mercan, Şevket Uyar, Mustafa Okutan ve
Latif Başkal Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

KTO Heyeti Ankara’daki temasları çerçevesinde AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi AK Parti Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti. Ticaret Odası’nın faaliyetleri, yapacağı yeni projeler hakkında Özhaseki’ye bilgiler veren Başkan Gülsoy, “Kıymetli Bakanım, kadim şehrimiz Kayseri’deki en önemli projelerin altında imzanız var. Vizyonunuz ile şehrimizin gelişimine büyük katkılar sağladınız ve sağlamaya da devam ediyorsunuz. Değerli bakanım bizlerde başarılarınızı gururla takip ediyoruz. Kıymetli fikirleriniz bizlere hep yol gösterici olmuştur. Misafirperverliğiniz, ilgi, alakanız ve şehrimize kattığınız değer için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Özhaseki’de Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kayseri’nin gelişimi için her türlü projeye destek vereceklerini belirtti.

KTO Heyeti, TBMM’de AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız’ı ziyaret etti. Başkan Gülsoy ziyarette ulaşım ve enerji konularında yaşanan sorunlar konusunda bilgiler vererek görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Gülsoy ve beraberindeki heyet, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bakan Gürcan KTO Heyeti ile bir toplantı yaparak ekonomide yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

KTO Heyeti daha sonra MHP Genel Merkezi’ne geçerek Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir’i makamında ziyaret etti. Başkan Gülsoy, Özdemir’e yapacakları projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Genel Başkan Yardımcısı Özdemir’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Şehrimizin sanayi ve ticaret potansiyellerinin gelişmesi için bundan sonra da gereken gayreti hep birlikte göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

KTO Heyeti Ankara’da ikinci gün ziyaretlerinin ilk durağında Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar’ı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gülsoy, Kayseri’nin üretim ve ihracatındaki son gelişmeler hakkında bilgiler vererek iş dünyasının yaşadığı sorunları iletti.

Bakan Yardımcısı Ağar’da enflasyon, ihracat, üretim ve fiyat istikrarı konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek çözüm noktasında gerekli adımları attıklarını söyledi.

KTO Heyeti Ankara’daki ziyaretlerinde Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ı, Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’ı, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ı, Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Hakkı Karabörklü, Genel Müdür Yardımcısı Halil Madazlı’yı, Yargıtay Birinci Başkanvekili ve Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak’ı, Türkiye Radyo - Televizyon Kurumu (TRT) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Albayrak ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürü Hacı Ali Hasgül'ü de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Gülsoy ziyaretlerinde Türk Bayrağı desenli plaket taktim etti.

KTO Başkanı Gülsoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdi.

'GÖRÜŞMELER ÇOK VERİMLİYDİ'

2 günlük Ankara ziyaretiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Gülsoy, “Başkentimizde kıymetli Bakanlarımızı, Milletvekillerimizi ve Kurum Başkanlarımızı Yönetim Kurulumuzla birlikte ziyaretler gerçekleştirdik. Bakanlıklarda yeni görev alan Sn. Özgür Volkan Ağar, Mahmut Gürcan ve Nazif Yılmaz’a TRT Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Albayrak ile Yargıtay Birinci Başkan Vekili Sn. Adem Albayrak’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Değerli hemşehrilerimize Kayseri’de ekonomik ve güncel gelişmeler hakkında bilgiler vererek yürüttüğümüz projeleri, işadamlarının yapacağı yatırım ve teşvikler konusunda talep ve isteklerimizi ilettik. Yapacağımız yeni projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Sıcak ilgi ve alakaları, açık iletişimleri, çözüm odaklı ve yapıcı yaklaşımları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sektörlerde yaşanan sorunları, üyelerimizden gelen talepleri tüm detaylarıyla kendilerine aktarma imkanı bulduk. Dile getirdiğimiz konularda hemen aksiyon alındığını görmek bizi memnun etti. Başkentimizden verimli ziyaretlerle döndük. Tüm ziyaretlerimizin Kayserimiz için önemli gelişmelere vesile olacağı kanaatindeyim. Devlet ve reel sektör el ele vererek şehrimizin ve ticaretimizin gelişmesi, üyelerimizin ve iş dünyasının sorunlarının çözümü konusunda ‘Birlikte
Güçlüyüz’ diyerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Rabbim ülkemize, milletimize sadakatle hizmet etmeyi nasip etsin"

- Türkiye Haberi, Gündem bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/10431670/kto-yonetiminden-ankara-cikarmasi