Başkan Çetin, Vatandaşlara Aşure Dağıttı

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen aşure dağıtımında vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Semt pazarında ve Merkez Camii karşısında kurulan stantta vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Çetin, “Hemşehri dernekleri, kahveler, semt pazarları ve cami çıkışlarında olmak üzere vatandaşlarımıza 10 bin aşure dağıttık. Allah kabul etsin, afiyet olsun.” dedi.

AŞURELER AŞEVİ’NDE HAZIRLANDI

Kapaklı Belediyesi tarafından birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü Muharrem ayı dolayısıyla Kapaklı Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan aşureler kent genelindeki vatandaşlara ikram edildi.

10 BİN AŞURE DAĞITILDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce hemşehrimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Tutulan oruçları Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehri dernekleri, kahveler, semt pazarları ve cami çıkışlarında olmak üzere vatandaşlarımıza Aşevimizde hazırladığımız 10 bin aşuremizi dağıttık. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun.” dedi.

 

 

Medektif

- Türkiye Haberi, Haberler bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/11669485/baskan-cetin-vatandaslara-asure-dagitti