BOKS’DA TÜRKİYE 2.Sİ VE 3. SÜ OLDUK

Türkiye Boks Federasyonu tarafından 03-10 Eylül tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenen Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Sporcularımızdan Yusuf Çolak Türkiye ikincisi ve Sena Karakütük ise Türkiye üçüncüsü oldu. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Elazığ Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor Salonu’nda 61 ilden 542 sporcunun katılımı ile düzenlenen şampiyona da sporcularımızdan +92 kg’da Yusuf Çolak Türkiye 2.si, 54 kg’da Sena Karakütük Türkiye 3.cülüğü madalyası aldı. Bu önemli başarılardan dolayı başta antrenörümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. İlimizi başarıyla temsil ederek Türkiye Şampiyonasında madalya kazanan sporcularımızın hepsi ile gurur duyuyorum “dedi.  

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş; ”Bayan sporcularımızın erkekler kadar başarılı olup müsabakalarda madalya alması hepimizi gururlandırıyor ayrıca 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda boksta kadınlar 69 kiloda Busenaz Sürmenelinin Türk boks tarihinde altın madalya kazanan ilk kadın boksörümüz olurken, elde ettiği başarı bütün bayan sporcularımızı da motive etti. Bu motivasyon bizim bayan sporcumuzu da başarıya bir adım yaklaştırmıştır” dedi. 

Türkiye Şampiyonasında madalya kazanan Türkiye 2.si Yusuf Çolak, Türkiye 3.cüsü Sena Karakütük, Antrenörü Samet Keskin, Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri ile beraber Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş’i ziyaret etti.  

Keleş, kendisini ziyaret eden sporcularımıza spor malzemesi hediye ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. 

- Türkiye Haberi, Haberler bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/7785539/boksda-turkiye-2si-ve-3-su-olduk