ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÜSKÜDARIMIZIN HANIM SULTANLARIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTUK

Belediyemizin spor merkezlerinde ücretsiz pilates derslerine katılan Üsküdarımızın hanım sultanlarıyla Çavuşdere Spor Sarayı’nda her yıl gelenekselleşen kahvaltı buluşmamızda bir araya geldik.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Çavuşdere Spor Sarayı, Vakıfbank Spor Sarayı, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Sarayı, Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi, Çamlıca Spor Okulu, Boğaziçi Yaşam Merkezi ve Üsküdar Gençlik Merkezi tesislerinde uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen ve yalnızca kadınlara özel ücretsiz pilates dersleri veriyoruz.

Pilates eğitimi alan 700 hanım sultanın buluştuğu programda Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Güzel Üsküdarımızın vefakâr, çalışkan, fedakâr, gönlü güzel, kalbi güzel hanımlarının özellikle spora, sağlığa önem vermeleri ayrı bir güzellik. Üsküdarımız için zenginlik diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen kahvaltı programında başkanımız Hilmi Türkmen hanımlarla sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.

- Türkiye Haberi, Haberler bölümünde yayınlandı
https://www.turkiyehaberi.com/haber/8974172/uskudar-belediyesi-uskudarimizin-hanim-sultanlariyla-kahvalti-programinda-bulustuk